Η βάση κάθε αποικίας είναι ένα καλοστημένο δίκτυο διανομής αγαθών. Γι' αυτό και θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι οι άποικοί σας έχουν πάντα αρκετές πρώτες ύλες και αγαθά στη διάθεσή τους. Για παράδειγμα με το ψωμί μπορείτε να ενισχύσετε το ανθρώπινο δυναμικό σας, ώστε οι άποικοί σας να μπορούν να τεμπελιάσουν με την ψυχή τους.

Eξερευνήστε και ανακαλύψτε νέες περιοχές για να επεκτείνετε την αποικία σας. Εκεί θα βρείτε κοιτάσματα με πολύτιμες πρώτες ύλες, αλλά θ' αντιμετωπίσετε επίσης στρατόπεδα ληστών που θα προσπαθήσουν να σας αναχαιτίσουν. Θα μπορέσετε να βάλετε ένα τέλος στις παράνομες δραστηριότητές τους και να επεκτείνετε την επιρροή σας;

Το "The Settlers" είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό όταν παίζετε με τους φίλους σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επικοινωνήσετε και ν' αλληλεπιδράσετε με άλλους παίχτες στον κόσμο του "The Settlers". Κάντε εμπόριο με φίλους χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη λίστα φίλων, ή συνομιλήστε μαζί τους μέσω της αντίστοιχης λειτουργίας.

Αντιμετωπίστε την πρόκληση και ζήστε συναρπαστικές περιπέτειες με τους φίλους σας στον κόσμο του The Settlers. Εξερευνήστε νέα νησιά και προστατέψτε το βασίλειό σας από τις απειλές που μπορεί να συναντήσετε.

Κάντε εγγραφή και παίξτε το The Settlers Online δωρεάν στον περιηγητή σας. Δεν απαιτείται κατέβασμα ή εγκατάσταση αρχείων. Ανυπομονούμε να σας δούμε!

Σύνδεση με
E-mail E-mail
Κωδικός Uplay Κωδικός
παρακαλούμε περίμενε
Ασφάλεια δεδομένων SSL
ΣΥΝΔΕΣΗ
Σύνδεση απέτυχε

Η απόπειρα σύνδεσης απέτυχε. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει τη διεύθυνση e-mail σας σωστά. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τα σωστά πεζά και κεφαλαία γράμματα στον κωδικό σας.

E-mail
Κωδικός Uplay Κωδικός Ξέχασες τον κωδικό;
Σύνδεση
Σύνδεση απέτυχε

Η απόπειρα σύνδεσης απέτυχε. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει τη διεύθυνση e-mail σας σωστά. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τα σωστά πεζά και κεφαλαία γράμματα στον κωδικό σας.

Ασφάλεια δεδομένων SSL

The Settlers Online

ΠΑΙΞΕ ΔΩΡΕΑΝ
Με υπάρχοντα λογαριασμό:
Νέος λογαριασμός:
Όνομα Uplay

Παρακαλούμε επίλεξε ένα όνομα Uplay. Εισαγάγετε το όνομα του καινούριου λογαριασμού σας Uplay εδώ. Το όνομα πρέπει να αποτελείται από 3 μέχρι 15 χαρακτήρες, και δεν επιτρέπεται να περιέχει λέξεις που θεωρούνται προσβλητικές.

E-mail

Εισαγάγετε μία έγκυρη διεύθυνση e-mail, η οποία θα σχετιστεί με τον λογαριασμό σας Uplay. Αυτή η διεύθυνση e-mail χρειάζεται για να συνδεθείτε.

Κωδικός

Παρακαλούμε επίλεξε έναν κωδικό.

Ασφάλεια δεδομένων SSL
παρακαλούμε περίμενε
Κάνε τώρα εγγραφή

Attention: Wrong country?

Προσοχή: Λάθος χώρα;

Select message language Επιλογή γλώσσας μηνύματος

Hello, The Settlers Online is also available in your country. If you would like to play there, please click here. If you prefer to play here please ignore this message.

Γεια σου, το The Settlers Online είναι διαθέσιμο και στη χώρα σου. Αν θέλεις να παίξεις εκεί, παρακαλούμε πάτησε εδώ. Αν θέλεις να παίξεις εδώ, παρακαλούμε αγνόησε αυτό το μήνυμα.

παρακαλούμε περίμενε