Σύνδεση με
E-mail E-mail
Κωδικός Uplay Κωδικός
παρακαλούμε περίμενε
Ασφάλεια δεδομένων SSL
ΣΥΝΔΕΣΗ
Σύνδεση απέτυχε

Η απόπειρα σύνδεσης απέτυχε. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει τη διεύθυνση e-mail σας σωστά. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τα σωστά πεζά και κεφαλαία γράμματα στον κωδικό σας.

The Settlers Online

Βοήθεια και υποστήριξη

Σ.Ε. παιχνιδιού πίσω

Γιατί πρέπει να προσθέσω άλλους παίκτες στη λίστα φίλων μου;

 

Οποιοσδήποτε παίκτης  από τη λίστα φίλων σου μπορεί να σε επισκεφτεί, να πραγματοποιήσει εμπορικές συναλλαγές μαζί σου, να σου χαρίσει δώρα ή να ενισχύσει τις παραγωγές σου.

Είμαι απολύτως μόνος στο νησί μου;

 

Ναι, στην πραγματικότητα είσαι απολύτως μόνος στο νησί σου, εκτός από μερικά στρατόπεδα συμμοριτών που κατέλαβαν την γη και θα θελήσουν να σε σταματήσουν από το να επεκτείνεις την επιρροή σου. Αλλά μην ανησυχείς, κανένας δεν θα επιτεθεί στην αποικία σου. Το νησί σου είναι το “ασφαλές καταφύγιό” σου στον κόσμο του The Settlers Online.

Είμαι καινούριος παίκτης και δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω σε αυτό το παιχνίδι!

 

Σας προτείνουμε να διαβάσετε τον Οδηγό αρχαρίων στο Forum  μας ή τις Συχνές ερωτήσεις του παιχνιδιού.

Αν έχετε περισσότερες απορίες δημοσιεύστε την ερώτηση σας στο forum, επικοινωνήστε με την Ομάδα Υποστήριξης ή ρωτήστε τους συμπάικτες σας στο chat μέσα στο παιχνίδι.

Έκοψα όλα τα δέντρα, αλλά δεν μπορώ να κτίσω. Υπάρχει κάποιο bug;

 

Όχι, αυτό δεν είναι bug, αντίθετα, επειδή το ξύλο είναι εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι δεν θα κόψεις υπερβολικά πολλά δέντρα και στη συνέχεια δεν θα έχεις ποσότητα αναγκαία για επεξεργασία.

Εξαφανίστηκε το ορυχείο μου!

 

Μόλις τα ορυχεία εξαντλήσουν τα κοιτάσματαά τους, γίνονται ασταθή και καταρρέουν. Ωστόσο, ο γεωλόγος σου μπορεί να ερευνήσει για νέα κοιτάσματα (το οποίο φυσικά απαιτεί συγκεκριμένο χρόνο ανάλογα με το είδος του κοιτάσματος).

Επικοινωνία με την υποστήριξη

 

Παρακαλώ Επικοινωνήστε με την υποστήριξη. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και πατήστε αποστολή. Ένας αντιπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Οδηγός Επικοινωνίας με την Ομάδα Yποστήριξης

Έχω ελευθερώσει ένα τομέα, αλλά δεν έλαβα οικοδομικές άδειες!

 

Οι οικοδομικές άδειες βασικά αποστέλονται μέσω μηνυμάτος στο παιχνίδι και θα πρέπει να τις αποδεχτείτε για να πιστωθούν στον λογαριασμό σας. Στη συνέχεια θα εμφανιστούν στο μενού του αστεριού σας.

Κατεδάφισα την αποθήκη μου και ολόκληρος ο τομέας είναι άδειος πλέον!

 

Πιθανό να θεωρήσεις ότι αυτό είναι λάθος, ωστόσο αυτό δεν ισχύει.

Θα πρέπει να θυμάσαι ότι για την κατάληψη κάποιου τομέα είναι αναγκαία η κατασκευή μιας αποθήκης σε αυτόν, ώστε είναι λογικό όταν κατεδαφίζεις την αποθήκη να παραδίδεις τον τομέα σου και οτιδήποτε χτίστηκε σε αυτό.

Κατέλαβα ένα τομέα, ωστόσο οι συνοριακές πέτρες είναι εκεί ακόμη.

 

Οι πέτρες των συνόρων παραμένουν εκεί που είναι, ωστόσο αλλάζει το χρώμα τους μόλις καταλάβεις τον συγκεκριμένο τομέα, ώστε να μπορείς να ξεχωρίσεις ποιες περιοχές έχεις ήδη καταλάβει.

Λαμβάνω επιπρόσθετους αποίκους ανά τακτά διαστήματα;

 

Λαμβάνεις ένα νέο άποικο κάθε 15 λεπτά, δεδομένου ότι διαθέτεις επαρκή αριθμό κατοικιών. Για να αυξήσεις τον αριθμό, μπορείς να χτίσεις επιπλέον κατοικίες ή να αναβαθμίσεις τις υπάρχοντες. Μπορείς να βλέπεις πόσους αποίκους έχεις στην μπάρα κατάστασης στο πάνω μέρος της σελίδας στο παιχνίδι.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω κι εγώ τη μπλε γραμματοσειρά στο chat;

 

Σto chat θα συναντάς συχνά χρήστες που γράφουν με μπλέ γραμματοσειρά και έχουν τα αρχικά BB_ μπροστά από το όνομα χρήστη τους. Οι συγκεκριμένοι δεν είναι παίκτες αλλά διαχειριστές, δηλαδή έεργάζονται για την Blue Byte ή τη Ubisoft. Μόνο οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τη μπλέ γραμματοσειρά στο chat.

Οι άποικοι συνεχίζουν να εργάζονται όταν δεν είμαι συνδεδεμένος;

 

Ναι, οι άποικοί σου συνεχίζουν να εργάζονται ακόμα και όταν δεν είσαι συνδεδεμένος στο παιχνίδι τουλάχιστον για όσο υπάρχει επαρκής χώρος στην αποθήκη σου για αποθήκευση των πόρων σου, επαρκής αριθμός κατοικιών για όλους τους ενεργους απόίκους σου και δεν έχουν εξαντλήθεί τα αποθέματα σου.

Οι δρόμοι δείχνουν εντάξει, ωστόσο κανένας άποικος δεν τους χρησιμοποιεί.

 

Προς το παρόν οι δρόμοι είναι διακοσμητικοί, και δεν έχουν καμία επίδραση ούτε στην παραγωγή, ούτε στους αποίκους.

Οι πόροι μου εξαντλούνται! Πρέπει να τους αγοράσω ή να τους δημιουργήσω;

 

Μην ανησυχείς, όλοι οι πόροι δημιουργούνται ξανά, ενώ μπορείς να ανακαλύψεις νέα κοιτάσματα, όπως πέτρας, μαρμάρου κ.τ.λ. Το ίδιο ισχύει για τα κοιτάσματα διάφορων ορυχείων.

Ποιες είναι οι συντομογραφίες που χρησιμοποιούνται συχνότερα στo chat;

 

Οι παίκτες μας χρησιμοποιούν αναρίθμητες συντομογραφίες στις συνομιλίες τους, και παρακάτω παρουσιάζουμε ένα κατάλογο με τις πιο σημαντικές από αυτές:

• r = νεοσύλλεκτος
• b = τοξοβόλος
• m = πολιτοφυλακή,
• lb = βαρύς τοξοβόλος
• c = ιππικό
• s = στρατιώτης
• hwl = ξύλο πεύκου
• hwp = σανίδες πεύκου
• coins = χρυσά νομίσματα
• fwl = κορμοί οξιάς
• fwp = σανίδες οξιάς

Πότε μπορώ να ξεκινήσω να κάνω εμπόριο με άλλους παίκτες;

 

Θα να μπορείς να κάνεις εμπορικές συναλλαγές με άλλους παίκτες μόλις ξεκλειδώσεις το επίπεδο 17. Στη συνέχεια θα πρέπει να χτίσεις ένα γραφείο εμπορίου στο νησί σου για να μπορείς να κάνεις εμπόριο με άλλους παίκτες και να έχει πρόσβαση στο κανάλι του εμπόριού στο διακομιστή συνομιλίας μέσα στο παιχνίδι.

Που μπορώ να βρω τις ανταμοιβές που έλαβα μέσω μηνύματος;

 

Μπορείς να βρεις τις ανταμοιβές που απέκτησες και δέχτηκες μετά από μια νικηφόρα μάχη εναντίον στρατοπέδου ληστών στο μενού του αστεριού σου.

Πως αποθηκεύω την πρόοδό μου στο παιχνίδι;

 

Το The Settlers Online είναι παιχνίδι φυλλομετρητή νέας γενιάς , δηλαδή αποθηκεύει αυτόματα την πρόοδο σας στο παιχνίδι.

Πως αποκτώ οικοδομικές άδειες;

 

Μπορείς να αποκτήσεις οικοδομικές άδειες είτε αγοράζοντας το αντίστοιχο πακέτο από τον έμπορο ή κατανικώντας τα στρατόπεδα των ληστών και απελευθερώνοντας νέες περιοχές στο νησί σας.

Πως βγαίνω από το παιχνίδι;

 

Μπορείς να βγεις από το παιχνίδι κλείνοντας το παράθυρο ή την ετικέτα του φυλλομετρητή ώστε να μην αποσυνδεθείς. Ωστόσο, για να είσαι ασφαλής, μπορείς απλώς να κάνεις κλικ στο κουμπί "Τέλος παιχνιδιού" στο μενού Επιλογών και στη συνέχεια να κάνεις κλικ στο κουμπί "Αποσύνδεση" για να αποσυνδεθείς και να επιστρέψεις στην αρχική σελίδα.

Πως βγαίνω από το παιχνίδι;

 

Μπορείς να βγεις από το παιχνίδι κλείνοντας το παράθυρο ή την ετικέτα του φυλλομετρητή σου ώστε να μην αποσυνδεθείς. Ωστόσο, για να είσαι ασφαλής, μπορείς απλώς να κάνεις κλικ στο κουμπί "Τέλος παιχνιδιού" στο μενού Επιλογών και στη συνέχεια να κάνεις κλικ στο κουμπί "Αποσύνδση" για να αποσυνδεθείς και να πιστρέψεις στην αρχική σελίδα.

Πως μπορώ να απελευθερώσω ένα τομέα στο νησί μου;

 

Μπορείς να καταλάβεις ένα εχθρικό τομέα αν νικήσεις τους ληστές που στρατοπεδεύουν εκεί και στη συνέχεια χτίσεις μια αποθήκη.

Πως μπορώ να γράψω στoν διακομιστή συνομιλίας (chat);

 

Κάνε απλά κλικ στην κενή γραμμή στο κάτω μέρος του παραθύρου του chat και πληκτρολόγησε το μήνυμά σου. Όταν το τελειώσεις, πάτα Enter για να το στείλεις.

Πως μπορώ να ιδρύσω τη δική μου συντεχνία;

 

Η δυνατότητα να ιδρύσεις μια συντεχνία και να χτίσεις την ανάλογη έδρα της θα ξεκλειδώσει μόλις φτάσεις στο επιπεδο 17.

 

Μπορείς να βρεις τη δική σου συντεχνία ως ακολούθως:

1. Χτίσε μια έδρα συντεχνίας.

2. Κάνε κλικ στο εικονίδιο Συντεχνιών στη μπαρα του μενού.

3. Κάντε κλικ στο“Βρήκα συντεχνία”.

4. Καταχωρήστε το όνομα, την ετικέτα και (εφόσον απαιτείται) επιπλέον πληροφορίες

5. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία που καταχώρησες.

Συγχαρητήρια! Μόλις ίδρυσες την πρώτη συντεχνία σου και μπορείς πλέον να τη διαχειριστείς κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του συντεχνιών.

 

 

Πως μπορώ να προσθέσω άλλους χρήστες στη λίστα φίλων μου;

 

Για να προσθέσεις κάποιο στη λίστα φίλων σου, κάνε κλικ στο όνομα του άλλου παίχτη σε συνομιλία και μετά κάνε κλικ στο "Προσθήκη φίλου". Εναλλακτικά, μπορείς επίσης να κάνεις κλικ στο "Προσθήκη φίλου" στη λίστα φίλων σου και να καταχωρήσεις εκεί το αντίστοιχο όνομα. Μόλις στείλεις το αίτημα σου, ο παίκτης θα λάβει ένα μήνυμα στο παιχνίδι το οποίο αυτός/ή θα πρέπει να επικυρώσει. Η νέος σου φίλος θα φανεί σύντομα στη λίστα φίλων σου.

Το παιχνίδι είναι πολύ αργό. Υπάρχει τρόπος να το επιταχύνω;

 

Όχι, η ταχύτητα του παιχνιδιού δεν μπορεί να αυξηθεί, αλλά μπορείτε να βελτιώσετε την παραγωγή σας μέσω, βοηθημάτων ή αναβαθμίσεων των κτιρίων ή νε επιταχύνετε ορισμένες διαδικασίες με αντάλλαγμα διαμάντια.

Υπάρχουν ειδικές εντολές που μπορώ να χρησιμοποιήσω στο chat;

 

Υπάρχουν πολλές εντολές, και μπορείς να μάθεις περισσότερα γι'αυτές πληκτρολογώντας τις στο chat /help.

Παρακάτω παραθέτουμε ένα σύντομο κατάλογο με τις σημαντικότερες εντολές:

• /help = απεικονίζει όλες τις διαθέσιμες εντολές

• /join chat global-channel number = αλλάζει το γενικό κανάλι συνομιλιών

• /w username space = ανοίγει ένα προσωπικό κανάλι συνομιλίας

• /ignoreadd username = καταχωρεί ένα χρήστη στον κατάλογο Παράβλεψης

Παράδειγμα:

Ο χρήστης XY διακόπτει συνέχεια τη συνομιλία. Θεωρείς ότι αυτός είναι λόγος για να τον τοποθετήσεις στον κατάλογο Παράβλεψης;

Για να αγνοήσεις τα σχόλιά του, η εντολή θα πρέπει να η παρακάτω: /ignoreadd userXY

 

• /ignoreremove username = αφαιρεί ένα χρήστη από τον κατάλογο Παράβλεψης

Παράδειγμα:

Συμφιλιώθηκες με το χρήστη XY μέσω της λειτουργίας προσωπικής συνομιλίας και θέλεις να τον αφαιρέσεις από τον κατάλογο Παράβλεψης;

Σε αυτή την περίπτωση, η εντολή θα είναι η παρακάτω: /ignoreremove userXY

 

•  /report username reason = αναφέρει χρήστη που παραβιάζει τους κανόνες

Παράδειγμα:

Ο χρήστης XY παραβιάζει τους κανόνες στέλνοντας μηνύματα spam στο κανάλι συνομιλίας, και θέλεις να κάνεις κάτι γι'αυτό;

Αν θέλεις να αναφέρεις το συγκεκριμένο χρήστη στους διαχειριστές, η εντολή στη συνομιλία θα είναι η παρακάτω: /report userXY spam

 

 

 

 

Ωχ, όχι! Έχω υπεραλιεύσει και δεν μου έμειναν άλλα ψάρια!

 

Μπορείς να παράγεις τροφή ψαριών στην αποθήκη και να δημιουργήσεις ξανά τα αποθέματά σου. Στη συνέχεια τα μεταφέρεις στις ανάλογες τοποθεσίες για να αναπληρώσεις τις ποσότητες ψαριών για να συνεχίσουν οι άποικοι σου το ψάρεμα.

Attention: Wrong country?

Προσοχή: Λάθος χώρα;

Select message language Επιλογή γλώσσας μηνύματος

Hello, The Settlers Online is also available in your country. If you would like to play there, please click here. If you prefer to play here please ignore this message.

Γεια σου, το The Settlers Online είναι διαθέσιμο και στη χώρα σου. Αν θέλεις να παίξεις εκεί, παρακαλούμε πάτησε εδώ. Αν θέλεις να παίξεις εδώ, παρακαλούμε αγνόησε αυτό το μήνυμα.

παρακαλούμε περίμενε